Tijdelijke Laadoplossingen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Voor welke gelegenheden is een tijdelijk laadplein geschikt?

  • Evenementen (festivals, concerten, beurzen, congressen, enzo.)
  • Als tijdelijke oplossing bij bouw of verbouw
  • Locaties waar auto’s onregelmatig of op tijdelijke basis laden
  • Wanneer de installatie van vaste laadpalen te lang duurt biedt het tijdelijke laadplein een snelle en efficiënte oplossing
  • Tijdens drukke periodes op de wegen (vakantieperiodes)

Voordelen van een (tijdelijk) laadplein en laadpalen

Één van de grootste voordelen van een tijdelijk laadplein is dat het overal snel ingezet kan worden, graafwerkzaamheden en ingewikkelde installatie processen zijn niet nodig. De laadpalen staan op voorraad, zijn al voorzien van montage palen en de bijbehorende bekabeling. Ondanks dat het een tijdelijke laadoplossingen is kunnen auto’s net zo snel opladen als bij andere, vaste laadpalen. Daarnaast maken de laadpalen gebruik van één, centrale netaansluiting – bij individuele laadpalen dient voor elke laadpaal een eigen netaansluiting aangelegd worden waardoor schaalbaarheid en flexibiliteit beperkt wordt. De kosten van een tijdelijk laadplein zijn altijd lager dan andere oplossingen. Je bepaalt de periode wanneer het laadplein op de aangewezen locatie afgeleverd moet worden.

Volledige ontzorging

Op sommige locaties kan de aansluiting onvoldoende toereikend zijn, in dit geval helpen we met de realisatie door het inzetten van energieopslag systemen. De door ons geleverde laadpalen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor alle elektrische auto’s met een Type-2 aansluiting. De veiligheid wordt gewaarborgd door het toepassen van verschillende veiligheidsprotocollen en de water- en stofbestendige behuizing van de laadpaal. De laadpalen zijn geschikt voor plug&play laden wat wil zeggen dat na het aansluiten van de auto aan de laadpaal het laden automatisch start. Voor het beantwoorden van vragen en oplossen van storingen blijven we natuurlijk altijd bereikbaar.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer