Wagenparkbeheerder – Commercieel

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wagenparkbeheerder – Commercieel

Voor deze locaties worden voornamelijk AC laadoplossingen ontworpen.

Veel bedrijven gaan over om elektrische vervoermiddelen voor hun personeel. Hiervoor zijn vaak op 2 locaties laders nodig. De werkgever wil vaak dat er zo veel mogelijk op kantoor geladen wordt. Kosten technisch gezien is dit vaak het meest voordeling. Zeker als ook het bedrijf investeert in een zonnepaneel of wind installatie om de verbruikte KwH zelf op te wekken.

Ook wordt er vaak gekozen om een lader bij de medewerker thuis te plaatsen om te zorgen dat de medewerker elke ochtend met een volle acculading onderweg kan om voor de zaak aan de slag te gaan. Buiten de extra kosten om van onderweg laden is het feit de medewerker dan vaak staat te wachten en niet productief is.

Oplossingen

  • Publieke of Semi-Publieke AC laders op kantoor.

Medewerkers kunnen tot 22KW laden op kantoor en dit alles met elke tankpas met een gekoppeld back-office systeem van onze leverancier.

Ook deze lader kan gekoppeld worden aan het back-office systeem voor verrekening. Deze laders zijn compact en voordeliger dan de AC laders op kantoor.

  • AC lader voor op eigen terrein bij de medewerker. 7,4 / 11 / 22 KW AC lader voor bij de medewerker thuis om gedurende de nacht de auto vol te laden.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer