6x AC Lader bij Grondverzet bedrijf te Eindhoven

6x 11KW AC lader inclusief 100A Verdeelinrichting

Grondverzet bedrijf in Eindhoven gaat voor duurzaam

In opdracht van Bluekens EV hebben wij bij deze klant de laadvoorzieningen mogen leveren en installeren. De firma Bluekens heeft hier 6 vol elektrische Streetscooters geleverd. Die dienen natuurlijk aan het einde van elke werkdag weer volledig volgeladen te worden. Wij hebben er dus voor gezorgd dat er 6 AC laders aan de wand hangen met bij elke lader ook nog een dubbele wandcontactdoos voor het laden van de elektrische gereedschappen.

Mooi om te zien dat er al zoveel ondernemers duidelijk kiezen voor een duurzame aanpak en hierin het voortouw nemen. Waardoor ze uiteindelijk heel comfortabel aan het werk kunnen en met de elektrische voertuigen en gereedschappen ook nog een een stuk minder overlast veroorzaken.

Om dit te realiseren hebben we vanaf de ( verzwaarde) netaansluiting een zware voedingskabel door het pand gelegd naar het einde van de bedrijfshal. Hier een 100A verdeelinrichting gemaakt met daarvandaan de aansturing voor de laders en wandcontactdozen.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer