Laadplein – Zeewolde Centrum

60KW – 22KW Laadplein

(Snel) Laadplein in Zeewolde Centrum

MW Solutions werkt al enige tijd samen met Orange Charging. Samen willen deze 2 partijen locaties gaan uitrollen om zelf te gaan exploiteren. Dit betekend dat we contracten met bijvoorbeeld een gemeente sluiten om een locaties te maken gaan realiseren.

Op deze locatie hebben we een overeenkomst om 4 laadplekken te realiseren. 2 snel laad plekken en 2 standaard laadplekken. Om voor iedereen een passende oplossing te bieden naar hun behoefte op dat moment.

Wil je snel laden met 60KW dan kan je daar voor kiezen en heb je binnen een paar minuten weer voldoende stroom om naar je volgende bestemming te gaan. Hier betaald je wel een premium op de prijs per geladen KW,

Heb je voldoende tijd tot je beschikking dan maak je gebruik van de 22KW AC paal en betaal je een standaard tarief. Hier duurt het wel wat langer voordat je weer een volle batterij hebt.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer