Transport bedrijf te Almere

2x 250A verdeelinrichting met 4 Snellaad plaatsen

Komplete laadinfrastructuur voor transport bedrijf te Almere

In de transport sector zie je een hele snelle transitie ontstaan naar EV’s. Hierdoor dient er vaak een flinke stroomvoorziening en snelladers geplaatst te worden om de voertuigen zo efficient mogelijk te kunnen bijladen op het moment dat ze staan te laden en lossen en / of staan te wachten op hun volgende dienst.

Voor deze klant in Almere moest van A tot Z een nieuwe voorziening gerealiseerd worden. Vanuit hun laagspanningsruimte hebben we op 2 plaatsen op het buitenterrein een 250A verdeelinrichting geplaatst. Vanuit die verdeelkasten is er een DC60 en 2x een DC30 geplaatst om tegelijk 4 voertuigen te kunnen (snel)laden.

De infrastructuur en de verdeelinrichting zijn voorbereid op de nabije toekomst en kunnen nog enkele van deze laders aansluiten en van stroom voorzien. Zodat de klant snel zou kunnen uitbreiden.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer