D’Achteromme te Nieuwerkerk

Ecotap Laadzuil DUO

Laadzuil ter exploitatie.

Mol Schuddebeurs en Orange Charging hebben deze locatie houder volledig ontzorgdt. De laadpaal plus installatie wordt door de exploitant gedaan zodat de locatie houder geen omkijken heeft naar de laadvoorziening en het bijbehorende service en onderhoud ervan.

MWSolutions heeft hier vooraf een schouw uitgevoerd zodat we in gesprek konden gaan met de locatiehouder om informatie in te winnen over de locatie en zijn behoefte. Daarna zijn de technische installaties bekeken en is er een advies afgegeven. Na ons advies dat wij in een ontwerpverslag hebben aangeboden mochten we deze lader plaatsen.

De lader is aangesloten op de hoofdverdeelkast van de klant met een dynamische load balancing. Dit om te zorgen dat de lader nooit meer vermogen afgeeft aan het te laden voertuig dan dat er op dat moment beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat de locatie geen problemen krijgt met een overbelaste netaansluiting.

Over
MW Solutions

MW Solutions is sinds 2006 actief om zijn klanten te bedienen in de wereld van technische innovatie. Ons motto is om de klant een dienst of product te leveren die aansluit bij hun behoefte of business case om te zorgen dat hun doel bereikt wordt.

Lees meer